Biskvit:
200 g maslaca (sobne temperature)
150 g šećera
4 jaja 
1 mahuna vanilije ili 1 bourbon vanili šećer
200 g glatkog brašna
1 prašak za pecivo
2-3 žlice Tonka mlijeka

Krema:
300 g Tonka vrhnja za šlag
150 g Tonka Planinskog jogurta
1 mahuna vanilije ili 1 bourbon vanili šećer
svježe naribana korica limuna
2 žlice šećera u prahu
voće po želji

Postupak:

1. Pećnicu zagrijte na 175 °C. Tucite maslac, vaniliju i šećer, dodajte jedno po jedno jaje, te na kraju sve ostale sastojke. Miksajte dok ne dobijete glatku homogenu smjesu.
2. Kalup promjena 24 cm obložite papirom za pečenje. Pecite oko 40 minuta ili dok štapić ne ostane čist. Ostavite biskvit da se potpuno ohladi. 
3. Dok se biskvit peče u duboku zdjelu ulijte vrhnje za šlag i dodajte mu šećer, vaniliju i koricu limuna. Miksajte dok vrhnje ne krene mijenjati stanje, do pola od čvrstog, tada dodajte polovicu planinskog jogurta i nastavite miksati. Kada se dobro poveže nježno dodajte i ostatak jogurta i miksajte do kraja. Špatulom skinite kremu sa stranica zdjele pazeći da ne izbijete zrak. Krema treba biti lagana i prozračna. Stavite ju u hladnjak da se dobro ohladi.
4. Po ohlađenom biskvitu rasporedite ohlađenu kremu , i sve skupa hladite nekoliko sati. (Najbolje preko noći.)
5. Prije posluživanja po vrhu torte rasporedite voće. (Maline se svojom nježnom teksturom jako lijepo slažu s ovom prekrasnom tortom.)