U petak 15. ožujka 2019. u Zagrebu dodjeljene su nagrade najboljim proizvodima koje su prema online istraživanju odabrale hrvatske majke. „Odabrale mame“ je prvo i jedinstveno istraživanje zadovoljstva majki s korištenim proizvodima i uslugama na hrvatskom tržištu, a Tonka proizvodi proglašeni su najboljim mliječnim proizvodima u kategoriji „grčki tip jogurta“ – Planinski jogurt i u kategoriji „kefir jogurta“- Tonka kefir.

Tonka Planinski jogurt je hranjiv i nutritivno vrijedan obrok, te zbog svoje guste i kremaste teksture, poput grčkog jogurta, idealan za svokodnevnu konzumaciju. Njegov pun i bogat okus oduševio je najzahtjevnija nepca tj. mame. Tonka Kefir je mliječni napitak kojem se pripisuju mnogi pozitivni učinci na zdravlje pa ga neki nazivaju i „magično mlijeko“.

„Ove nagrade nam puno znače i ponosni smo što su upravo Mame prepoznale kvalitetu naših proizvoda. Planininski jogurt i Kefir su na tržištu tek godinu i pol i u tom periodu postali su prepoznatljivi po svojoj Tonka domaćoj kvaliteti. Drago nam je da kupci cijene i prepoznaju domaće proizvode koji se rade od mlijeka sa pašnjaka Istre i Like. Ovo priznanje je snažna preporuka svima potrošaćima a nama poticaj da nastavimo dalje jednako ovako kvalitetno. U ove proizvode uloženo je puno truda i ljubavi i zahvaljujemo svim mamama na ukazanom povjerenju“ – izjavila je Ana Stojić Marijan iz marketinga PIK Rijeka.

„Oznaku 'Odabrale mame' prepoznala sam kao izvrstan i neophodan kompas pri kupnji za sebe i svoju obitelj i zbog toga ju odlučila podržati. Vjerujem kako će i mnoge druge mame prepoznati važnost ove oznake na proizvodima koje biraju za svoju obitelj“ - izjavila je brend ambasadorica, glumica Marijana Mikulić. 

Sandra Banović - Rukovoditelj prodaje i distribucije, Ana Stojić Marijan i Izabel Denona - Marketing i promocija
 
Izabel Denona - Marketing i promocija, Sandra Banović - Rukovoditelj prodaje i distribucije, Ana Stojić Marijan - Marketing i promocija