Catalog intro image
Mlijeko

Mlijeko

Tonka mlijeko daje dovoljno vrijednih sastojaka koji mogu zadovoljiti naše potrebe za kalcijem, magnezijem i ostalim vrijednim sastojcima. Tonka je postala oznaka vrhunskog mlijeka, neodoljivog, prirodnog okusa čiju svježinu čuva TetraPak ambalaža.

Vidi proizvode
Jogurti

Jogurti

Osim hranjivih sastojaka u mlijeku, jogurti sadržavaju žive jogurtne kulture koje povoljno djeluju na organizam: prerađuju laktozu u mliječnu kiselinu, djelomično razgrađuju bjelančevine pa su stoga lakše probavljivi od mlijeka i omogućuju bolje iskorištavanje kalcija.

Vidi proizvode
Svježi sirevi i namaz

Svježi sirevi i namaz

Uz probiotike i vitamin B12, svježi sirevi i namaz imaju malo masnoća pa su izvrsni za ljude koji paze na unos kalorija, a istovremeno obiluju proteinima koji izgrađuju mišiće i kalcijem koji čuva kosti. Osim što se mogu jesti samostalno, ukusan su dodatak drugim obrocima.

Vidi proizvode
Vrhnja

Vrhnja

Vrhnja su prirodan izvor probiotika čija su ljekovita svojstva raznolika, a uz to potiču rast zdravih bakterija. S našim vrhnjem za kuhanje ili za šlag, kiselim ili slatkim vrhnjem obogatite razna slatka i slana jela te tople i hladne obroke.

Vidi proizvode