500g, 35% m.m., TetraPak

SASTOJCI:
vrhnje s 35 % m.m, zgušnjivač: karagenan
OPIS PROIZVODNOG POSTUPKA:
pasterizirano mlijeko se tipizira na 1,0 % m.m. i 8,5 % suhe tvari bez masti nakon čega mu se dodaju šećer, kakaov prah i zgušnjivač karagenan. Zatim ide na kratkotraju sterilizaciju i homogenizaciju na °C kroz 4 sekunde, hladi na temperaturu punjenja 25 ºC, toči na stroju tipa Tetrapak i skladišti u ambijentalnim uvjetima.
NUTRITIVNA DEKLARACIJA
PROSJEČNA HRANJIVA VRIJEDNOST NA 100g/ml | ||
---|---|---|
ENERGIJA | 1402 kJ / 60 kcal | |
MASTI | 35,8 | g |
Od kojih zasićene masne kiseline | 24,9 | g |
UGLJIKOHIDRATI | 3,1 | g |
Od kojih šećeri | 2,6 | g |
BJELANČEVINE | 2,4 | g |
SOL | 0,2 | g |